Skærer du tænder om natten? Så prøv en bideskinne

En bideskinne hjælper dig, som skærer tænder om natten. Den beskytter dine tænder, så du undgår ubehagelige følgevirkninger som for eksempel tandslid, smerter og ømhed i din kæbe og dine tyggemuskler og morgenhovedpine.

Ud over det hjælper en bideskinne dig med at føle dig mere veltilpas om morgenen, fordi du vågner uden hovedpine og stivhed i nakken på grund af tænderskæren om natten.

Kontakt os og se, hvordan din nye bideskinne hjælper dig med at sove trygt og sikkert om natten ved at ringe på telefon 76 13 14 80.

En bideskinne sparer dig for gener og store tandlægeregninger på sigt

Når du skærer tænder i søvne, slider du meget på dine tænder, og du risikerer at få store tandskader som for eksempel revner og brud på dine tænder.

Er din tænderskæren aggressiv, risikerer du i værste fald, at dine tænder bliver løse på grund af presset.

Ud over det slider du på dine tænders emalje, når du skærer tænder. Derfor bliver dine tænder mere følsomme over for varme og kolde temperaturer, og du oplever måske at få isninger i tænderne.

Med en bideskinne beskytter du dine tænder fra den slitage, der er forårsaget af, at du skærer tænder. Det sparer dig for mange ubehagelige følgevirkninger, og du slipper for de store udgifter, der er forbundet med at oprette skaderne på dine tænder senere i dit liv.

En bideskinne afhjælper også mange andre gener

Når du skærer tænder, spænder du op i dine muskler og led. Det kan føre til en række ubehagelige gener for dig, som for eksempel:

  • Ørepine fordi dine tyggemuskler, der hæfter inde i kæbeleddet, bliver overbelastede
  • Spændingshovedpine, som du typisk vil opleve om morgenen
  • Spændinger i din hals, så den føles stram og over dine kindben, så du får smerter, der minder om kæbehulebetændelse
  • Smerter og ømhed i ansigt og kranie

Oplever du nogle af generne, og er de forårsaget af, at du skærer tænder, vil en bideskinne være din løsning. Oplev, hvordan du føler dig friskere og lettere i din hverdag, fordi du ikke længere er tynget af symptomerne fra tænderskæren.

Få en bideskinne, der er tilpasset præcis til dig. Ring til os på telefon 76 13 14 80 og bestil en tid, hvor du får en bideskinne, der giver dig mere overskud i hverdagen.

Skriv til os

Ring til os