Fast bøjle – en investering i flotte tænder

Med en fast bøjle slipper du for at huske på, hvornår du skal tage bøjlen ud, og du får et flot og vedvarende resultat af din tandregulering.

Imens skal du bare glæde dig til at få flotte, lige tænder og en sund bidefunktion.

Selvom en fast bøjle måske lyder som et uoverskueligt projekt, betaler det sig virkelig for dig i sidste ende. Du får nemlig et tandsæt, der sidder som perler på en snor, og andre vil helt sikkert bemærke dit flotte smil.

Kontakt os og hør mere om tandregulering med fast bøjle ved at ringe på telefon 76 13 14 80.

Sådan sørger du for, at din faste bøjle altid er behagelig at have på

Når du sørger for at holde din eller dit barns faste bøjle ved lige, opnår du også den optimale komfort.

Når du eller dit barn undgår at spise madvarer, der er seje og klæbrige, slipper du også for, at de sætter sig fast i bøjlen. For eksempel skal du eller dit barn holde dig fra ting som karameller og lakridser.

For at bevare følelsen af en frisk mund, skal du være opmærksom på mundhygiejne, når du har fast bøjle. Vi hjælper dig eller dit barn med at finde den bedste tandbørste, som holder dine tænder og din bøjle ren i den periode, du har den på.

Ud over det sørger vi for, at der altid er nok elastikker, hvis du eller dit barn har fået en fast bøjle, hvor elastikkerne skal skiftes.

Hos Tandreguleringshuset får du rådgivning i hvilken bøjle, der er bedst

Når du vælger tandregulering hos os til dig selv eller dit barn, er du sikker på, at du altid får de bedste råd og den mest professionelle vejledning i den bøjleløsning, der giver det flotteste smil.

Vi har specialiseret os i tandregulering, og derfor er du garanteret den bedste behandling, uanset om du eller dit barn skal have tandretning med aftagelig eller fast bøjle.

Kontakt os og lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi hjælper dig med at få et stort smil på dine læber. Du skal bare ringe til os på telefon 76 13 14 80.

Skriv til os

Ring til os