Er din bøjle i stykker, eller har du ondt?

Hvis der er noget, der gør ondt, skal du altid komme ind til os for at få det rettet – ring og aftal tid.

Det er dog naturligt, at det gør lidt ondt, hvis du lige har fået bøjle på, eller apparaturet lige er blevet strammet (3-5 dage).

Hvis der ikke umiddelbart er en grund, der kan ses (som f.eks. at buen stikker ind i kinden), så afvent og se. Giv evt. en smertestillende inden sovetid. Hvis der er sket noget med apparaturet (f.eks. en af  “klodserne” er gået af eller ganebøjlen er gået ud), men det ikke gør ondt, så ring ind for at få tid hurtigst muligt.

Hvis der ikke er tid hos os samme dag, gør det ikke noget, at der går 1-2 dage. Hvis der er noget, der gør ondt om aftenen eller i weekenden, så prøv selv at rette det. Husk at voks – eller endnu bedre sukkerfri tyggegummi – kan være fantastisk.

Hvis der er en bue, der stikker i kinden, så prøv at bøje den, så den ikke stikker. Hvis det ikke er muligt, så prøv at klippe buen evt. med en negleklipper eller en lille skævbider. Nogle gange kan man bruge enden af en tændstik til at bøje buen.

Enkelte gange kan en bue glide til den ene side, således at den stikker i den ene side og er for kort i den anden side.
Hvis dette er tilfældet så prøv med en lille tang at trække buen tilbage i den side, hvor den er for kort – sæt buen ind i båndet hvis muligt, eller lad den sidde indtil næste dag. Ring og få en tid til korrektion.

Hvis det er helt umuligt, og du ikke ved hvad du skal gøre, så SMS til Jens 30 70 44 80 eller til Kim på 50 73 49 73 , så vil han prøve at hjælpe/guide dig.

Telefonen vil være tændt om aftenen fra kl. 18:00 indtil kl. 21:00 og i weekenden og helligdage fra 09.00 til kl. 21:00.

Vi gør opmærksom på, at hvis du vælger at gå til Tandlægevagten, så må du selv betale, da det eneste nødvagten gør, er at fjerne det, der gør ondt – og det kan du lige så godt gøre selv.

Med venlig hilsen
Tandreguleringshuset

Skriv til os

Ring til os