Invisalign – den usynlige tandbøjle

En tandbehandling med Invisalign giver dig flotte, lige tænder, så du aldrig mere skal være ked af dine skæve tænder.

Ud over det skal du ikke bekymre dig om en bøjle, andre kan se – Invisalign er nemlig næsten helt usynlig, og skinnerne bliver specialfremstillet til dine tænder, så du stort set ikke mærker dem.

Hos Tandreguleringshuset har vi stor erfaring med Invisalign-behandlinger, og vi garanterer dig, at vi også hjælper dig med at få dit smil tilbage.

Kontakt os på telefon 76 13 14 80, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om tandregulering med Invisalign.

Invisalign løser dine tandproblemer, så du får smilet tilbage

Uanset om du vil have reguleret dine tænder af kosmetiske årsager, eller fordi du bliver generet af smerter i mund og kæbe, hjælper Invisalign-behandlingen dig.

Behandlingen bruges både til simple tandretninger og mere komplekse tandreguleringer. Den er løsningen til dig, der for eksempel:

  • Har for store eller for små mellemrum mellem dine tænder
  • Har krydsbid – når tandbuen i din overkæbe er smallere end i underkæben
  • Når du har for lidt plads til dine tænder i kæben
  • Når dine tænder er skæve og/eller overlapper hinanden

Hos Tandreguleringshuset er du altid sikker på at få gode råd og vejledning i forbindelse med din tandretning. Vi arbejder med mange forskellige løsninger, og vi har helt sikkert også den hjælp, du skal bruge.

Invisalign er designet, så du ikke skal gå på kompromis med din livsstil

Invisalign er en nem og behagelig tandreguleringsmetode, der sparer dig for gener forbundet med en konventionel tandbøjle.

I modsætning til en konventionel tandbøjle, tager du nemlig bare dine Invisalign-skinner af, når du for eksempel skal spise, drikke og børste tænder.

På den måde bliver du aldrig irriteret over madrester, der sidder fast, eller ubehagelige metalbeslag og –tråde, der gør ondt, niver og generer i din mund.

Ud over det ser du hurtigt hvor stor en forskel, din nye Invisalign-skinne gør. Uge for uge vil du se tydelige forbedringer på dine tænder, og vi sørger for, at dine skinner løbende tilpasses, så de bevæger dine tænder på plads lidt efter lidt.

Kontakt Tandreguleringshuset og lad os fortælle dig meget mere om hvordan Invisalign gør din tilværelse bedre. Ring på telefon 76 13 14 80, og så vender vi hurtigt tilbage.

Skriv til os

Ring til os