En gennemsigtig bøjle giver dig flotte tænder – helt usynligt

En gennemsigtig bøjle regulerer dine tænder, uden at andre bemærker det, mens det foregår.

Du skal altså ikke bekymre dig om, hvad andre tænker om din bøjle – i stedet skal du bare glæde dig til at vise dit flotte, lige smil frem.

Hos Tandreguleringshuset bruger vi Invisalign, som er et sæt af aftagelige og gennemsigtige skinner, der bliver tilpasset dine tænder.

Det sikrer dig den mest behagelige behandling, og du skal aldrig bekymre dig om madrester, der sætter sig fat i bøjlen eller tandbørstning, der bliver besværligt – for du tager bare dine skinner af.

Kontakt os og forhør dig om vores priser på tandregulering med en gennemsigtig bøjle ved at ringe på telefon 76 13 14 80, og kom et skridt tættere på dit drømmesmil.

Få en god pris på din nye, gennemsigtige bøjle

Selvom vi er specialtandlæger, er vores behandlinger ikke dyrere end hos almindelige tandlæger.

Du får altså en gennemsigtig bøjle til en rigtig god pris, og samtidig skal du glæde dig over den ekstra service og ekspertise, du får, når du vælger at få lavet din bøjle hos os.

Hos os er du nemlig sikker på, at du får en specialtandlæge, der har løsningen til præcis dit behov.

Din tryghed ligger i vores erfaring. Vi har taget en 3-årig uddannelse i tandretning, så du får en specialist, der ved præcis, hvad der skal til for at løse din problemstilling – uanset om det drejer sig om en diskret, gennemsigtig bøjle eller en større og mere kompleks tandbehandling.

Få det perfekte smil med en gennemsigtig bøjle

Dit smil siger meget om dig som person, og hvem ønsker ikke at kunne vise et stort, flot smil til dem, vi holder af?

Med en gennemsigtig bøjle fra Invisalign eller en Lingual bøjle, der sidder på bagsiden af dine tænder, så den ikke ses, får du smilet tilbage på læberne, og du skal aldrig bekymre dig om skæve tænder, for store mellemrum eller et forkert bid.

Kontakt Tandreguleringshuset og hør, hvordan en gennemsigtig bøjle giver dig det perfekte tandsæt på en nem, behagelig og usynlig måde. Ring på telefon 76 13 14 80.

Skriv til os

Ring til os