Få mere overskud med en snorkeskinne

En snorkeskinne fra Tandreguleringshuset giver dig meget bedre nattesøvn – og så får du også meget mere overskud i din hverdag.

Selvom du måske ikke er generet af din snorken om natten, er der stor sandsynlighed for, at du alligevel er påvirket af det om dagen – for eksempel ved at dit energiniveau er lavere.

Ud over det bor du måske sammen med nogen, der også bliver generet og frustreret af din snorken.

Med en snorkeskinne sørger du for, at både du og andre vågner op helt veludhvilede og fulde af overskud, så du igen er klar til dagens udfordringer.

Ring til os og hør mere om, hvordan du igen får en optimal nattesøvn på telefon 76 13 14 80.

Med en snorkeskinne vågner du op frisk og veludhvilet – hver dag

Når du snorker, er det et tegn på, at din krop ikke får ilt nok. Dit svælg snævres ind, fordi dine muskler slapper af, når du sover, og det giver mindre plads i dine luftveje.

Derfor vil du automatisk anstrenge dig mere for at få vejret, og det belaster din krop.

Når din krop ikke slapper ordentlig af om natten, vil det påvirke dit overskud om dagen. Du vågner måske op med hovedpine om morgenen, føler dig meget træt, uoplagt og irritabel i hverdagen og har ikke overskud til det, du egentlig gerne vil.

En snorkeskinne giver dig bedre plads i dit svælg, så din vejrtrækning igen bliver ubesværet – og det mærker du med garanti, når du vågner op med meget mere overskud om morgenen.

Sådan virker din nye snorkeskinne fra Tandreguleringshuset

Du snorker altså, fordi du slapper af i svælget, når du sover, og derfor bliver dit svælg indsnævret. Indsnævringen skaber vibrationer i det bløde væv mellem din næse og dit strubehoved, og snorkelyden opstår fra de små vibrationer.

Din nye snorkeskinne virker ved at holde din underkæbe lidt længere fremme, og det skaber mere plads i dine luftveje.

Vi sørger for at din nye snorkeskinne bliver tilpasset, så den passer præcis til dig, og du slipper for kirurgiske indgreb og store, besværlige iltapparater.

I stedet skal du bare sætte din snorkeskinne på plads, og nyde din nattesøvn.

Kontakt os på telefon 76 13 14 80 og bestil en tid hos os. Så hjælper vi dig med at få en bedre søvn og en øget livskvalitet.

Skriv til os

Ring til os