Usynlig bøjle – Få lige tænder uden synlige skinner

Med en usynlig bøjle får du endelig opfyldt dit ønske om dit drømmetandsæt.

Har tanken om et flot, lige tandsæt været din drøm i lang tid – men har tanken om en klodset, synlig bøjle bremset dig?

Så er der hjælp at hente for dig hos Tandreguleringshuset. Vi bruger nemlig behandlingsmetoderne Invisalign og Lingual, som begge er en usynlig bøjle, der har præcis de samme, gode egenskaber som de konventionelle togskinner.

Nu får du endelig det smil, du altid har ønsket dig – og helt uden at andre ser, at du er i gang med behandlingen.

Ring til Tandreguleringshuset på telefon 76 13 14 80 og hør, hvordan de usynlige bøjler Invisalign eller Lingual giver dig det flotteste smil.

Undgå ubehag – din usynlige bøjle bliver tilpasset dig

Når du får lavet en usynlig bøjle hos os, bliver den formet efter dit tandsæt. Det betyder, at du slipper for ubehagelige gener fra din bøjle.

Undervejs i forløbet tilpasses din bøjle, så den trin for trin regulerer dine tænder. Hver gang vil din bøjle rykke dine tænder en smule, til du til sidst har et lige og sundt smil.

Følg disse råd, og pas godt på din usynlige bøjle

Det er vigtigt, at du passer på din nye, usynlige bøjle. Her får du gode råd til, hvordan du sørger for, at din bøjle holder gennem hele din behandling:

Opbevar altid din bøjle i det medfølgende etui, når du ikke har den i munden.

  • Brug altid dine fingre til at sætte din bøjle på plads på tænderne, og bid aldrig tænderne sammen for at få bøjlen til at sidde fast – så risikerer du, at den går i stykker.
  • Rengør bøjlen på en skånsom måde – du må ikke koge den, for så går den i stykker.
  • Pas på med at opbevare din bøjle ved for høje temperaturer – for eksempel i en varm bil. Du risikerer, at den mister formen.

Kontakt os og få en usynlig bøjle, som giver dig det smil, du altid har drømt om. Ring til os på telefon 76 13 14 80 og hør meget mere om dine behandlingsmuligheder.

Skriv til os

Ring til os