Priser på behandlinger hos Tandreguleringshuset

Her ser du et udvalg af priserne på Tandreguleringshusets behandlinger. Priserne kan dog variere alt efter hvilken behandling, netop du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os med det, du ønsker at få lavet, og så finder vi frem til en pris, der passer netop dig.

Orto-kirurgiske behandlinger

Orto-kirurgiske behandlinger
Pris 0 kroner

Hvis du både skal have tandretning og behøver en operation af dine kæber, skal indgrebet først godkendes af en kæbe-kirurgisk afdeling på et sygehus. Når den er godkendt, betaler regionen både for den kirurgiske behandling og for tandretningen.

Vi kigger gerne på dine tænder og vurderer, og hvis vi mener, det bør udføres med både tandretning og flytning af kæberne med operation, henviser vi til kæbe-kirurgisk afdeling.

Læs mere her

Standard faste bøjler af metal

Metalbøjler i både over- og underkæbe
Pris 39.000 – 49.000 kroner

Prisen inkluderer både bøjlebehandlingen, der typisk varer fra 1,5 år til 2,5 år og den efterfølgende behandling med holdebøjler (typisk en limet tråd på basiden af underkæbens fortænder og en aftagelig skinne til natbrug)

Ud over det holder vi øje med holdebøjlen 2 år efter den aktive behandling er afsluttet – og naturligvis reparerer vi din bøjle, hvis den går i stykker, og det ikke skyldes misbrug.

Læs mere her

Invisalign

Invisalign usynlige skinnebehandling
Pris 39.000 – 49.000 kroner

Ofte kan tandretning foregå usynligt – det er bare lidt dyrere.

Der er dog så mange fordele ved denne behandling. For eksempel fylder skinnerne ikke ret meget i forhold til et almindeligt tandretningsapparatur, og du kan hurtigt tage skinnerne ud, når du spiser eller børster tænder.

Invisalign findes i forskellige niveauer afhængig af hvor vanskelig tandretningen er.

Læs mere her

Skriv til os

Ring til os