Tandregulering: Få et flot smil og et stabilt sammenbid

En tandregulering giver dig det smukkeste smil og et tandsæt, der er velfungerende og harmonisk.

Ud over at give dig et perfekt smil, giver en tandreguleringsbehandling dig også et sundere sammenbid og en bedre tyggefunktion, og du nedsætter risikoen for kæbeproblemer.

Du får altså et helt symmetrisk tandsæt, som både er sundere og mere æstetisk.

Tandreguleringshuset har i en lang årrække hjulpet børn, unge og voksne med at få et sundt og smukt smil – og vi har også behandlingen til dig.

Lad os hjælpe dig med at få smilet tilbage. Ring til os på telefon 76 13 14 80, og vi kan fortælle dig mere om vores behandlinger.

Få forbedret livskvalitet med en tandregulering – både som barn og voksen

En regulering af dine tænder vil på mange måder forandre din hverdag.

Først og fremmest skal du aldrig mere tøve, før du smiler, fordi dine tænder for eksempel er skæve eller dine mellemrum er for store. Derimod skal du bare nyde friheden ved at kunne fremvise et smukt og lige tandsæt uden bekymringer.

Ud over det vil du blive helt fri for smerter i tænder og tyggemuskulatur, der opstår i forbindelse med for eksempel dårligt sammenbid, som både kan give dig hovedpine og smerter i din nakke og hals.

Til sidst bevarer du dine tænder, og du undgår unødvendig slitage og overbelastning af dine tænder og deres støttevæv.

Hvis du for eksempel har læbefang, risikerer du, at det forværres med tiden, hvis du ikke får det korrigeret – og det kan i sidste ende føre til, at du mister tænder.

Overvejer du en tandregulering til dit barn, er det også en rigtig god idé at starte tidligt. Det vil spare dit barn for mange gener senere i livet, og det vil forebygge større tandstillingsfejl senere i dit barns liv.

Hos os vælger du mellem langt de fleste former for tandregulering

En tandregulering vil altså på mange måder lette din hverdag, give dig masser af livsglæde og spare dig for smerter.

Hos os vælger du mellem forskellige behandlingsformer alt efter dit eller dit barns behov. Vi foretager både de konventionelle tandreguleringer med togskinner på ydersiden af tænderne, og de nyere behandlinger som Lingual og Invisalign.

Uanset om du har brug for en simpel behandling eller en mere kompleks tandregulering, hjælper vi dig.

Kontakt os i dag og bestil en tid til en visitation, hvor vi sammen diskuterer dine muligheder for en tandregulering. Du skal bare ringe på telefon 76 13 14 80.

Skriv til os

Ring til os